Waarom kiezen voor een Bed & Breakfast?

travel in styleBen jij alweer aan het nadenken over de komende vakantie? Mogelijk heb je het land van bestemming al uitgekozen, maar ben je nog op zoek naar een geschikt verblijf. De meeste mensen kiezen ervoor om in een luxueus hotel, in een appartement of op een camping te verblijven. Toch wordt een Bed & Breakfast nog geregeld overgeslagen door vakantiegangers. Een Bed & Breakfast wordt weliswaar steeds populairder, maar veel mensen houden nog vast aan hun oude vakantiegewoontes en kiezen voor eenzelfde soort verblijf als waar zij de afgelopen jaren hun vakantie in hebben doorgebracht. Het is echter wel degelijk de moeite waard om een naar een Bed & Breakfast te kijken. Maar waarom zou je kiezen voor het doorbrengen van je vakantie in een Bed & Breakfast?

 

GoedkoopKorting slides

Het grootste voordeel van een Bed & Breakfast is dat het vaak een stuk goedkoper is dan verblijven in een hotel. Daarnaast heb je in een B&B vaak een stuk meer ruimte dan in een hotelkamer. Je kunt dus lekker je eigen ding doen en iedere ochtend kun je genieten van een vers ontbijtje. In vergelijking met een camping kan een Bed & Breakfast vaak duur zijn, maar vergeet niet dat je bij kamperen heel veel spullen mee moet slepen. Dit is niet het geval wanneer je verblijft in een Bed & Breakfast.

 

Korting

bedWil je niet teveel geld uitgeven voor je vakantie of voor een weekendje weg? Dan doe je er goed aan eens op verkenningstocht te gaan op het internet. Kijk eens op de site van een Bed & Breakfastin de buurt van je bestemming en vergelijk deze kosten met die van andere verblijven in de omgeving. Wanneer je goed zoekt, bestaat de kans dat je een leuke aanbieding of zelfs korting tegenkomt. Hierdoor wordt het helemaal aantrekkelijk om je vakantie in een Bed & Breakfast door te brengen.

 

Bed &Breakfast in Solutrésolutre

Ga jij op vakantie naar het Franse Solutré? Dan is een Bed & Breakfast de ideale verblijfplaats. Deze regio leeft namelijk van het grote aantal toeristen dat naar deze plaats komt. Er zijn dan ook de nodige Bed & Breakfasts te vinden in de buurt van Solutré. Veel inwoners van de plaats hebben zich aangepast aan de toeristen en hopen met behulp van een Bed & Breakfast een leuk zakcentje over te houden aan de vele mensen die de plaats jaar in jaar uit bezoeken.

3 Responses to “Waarom kiezen voor een Bed & Breakfast?”

  1. Pieter Zon schreef:

    De laatste vijf jaar verblijven wij tijdens onze vakantie in een Bed &Breakfast. Dit is een stuk goedkoper dan verblijven in een hotel en je hebt er ook nog eens meer ruimte en rust. ’s Ochtends krijg je een lekker ontbijtje, waardoor je fris en fruitig je dag kunt beginnen.

  2. Ilse van Dartel schreef:

    Wil je geld besparen op je vakantie? Dan kan ik je adviseren om eens te kijken of er een Bed &Breakfast in de buurt van je vakantieplaats zit. De prijzen voor een B&B liggen namelijk veel lager dan die van een hotel. Hierdoor kun je flink besparen op je vakantie, waardoor je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

  3. Loes Wanraaij schreef:

    Ik ben op zoek naar een Bed &Breakfast met korting. Kan iemand mij van een aantal tips voorzien? Heb zelf al de nodige tijd besteed aan het zoeken op internet, maar helaas zonder resultaat tot nu toe. Graag hoor ik wat jullie ervaringen zijn met een Bed &Breakfast en waar je een goedkope kunt vinden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *